
در حزب دمکرات افرادی که حزب را وسیله ای برای پیشرفت های شخصی و بهبود زندگی شخصی خود قرار دادهاند،زیاد هستند.
از رهبری حزب گرفته تا افرادی که به گونهایی مسئولیت هایی داشتهاند.از جمله این افراد جوان و تازه به دوران رسیده می توان به “دیاکو مسعودی” مسئول بخش سوختی حزب( نفت و بنزین و…) و “علی سورانی” که زمانی عضو کمیته مرکزی بود و “سردار” مشهور به (سردار سوور) و فاتح صالحی،اشاره کرد.
این افراد زمانی که به حزب وارد شدند از لحاظ مالی وضعیت چندان خوبی نداشتند و بنا به اقرارهای خودشان،خانوادههایشان نیز وضع مالی مناسبی نداشتند.ولی با گذشت زمان کوتاهی در حزب و به علت نبود نفرات توانستند مسئولیت هایی به دست بگیرند و همین باعث شد که به آشکار وضع خود را بهبود بخشند.
برای نمونه دیاکو توانست ماشین مدل بالایی بخرید،نانوایی راه اندازی کند…علی سورانی زن و بچهاش را به اروپا فرستاد و خودش نیز ماشین خرید و سردار هم ثروت های دزدیده شده را رو کرد و فاتح هم زنش را به اروپا فرستاد….،با کمی تامل آشکار خواهد شد که اینگونه افراد چگونه ترقی کردند ولی متاسفانه کسی نیست که به این مسائل بررسی کند و آن هم دلیل خودش را دارد،چون در سطح رهبری هم چنین مواردی زیاد است،دیگر نمی توانند این مسائل را پیگیری کنند.
نظر خود را ارسال کنید